hvid pil Arrangementer

Året igennem masser af arrangementer af særlig interesse for medlemmerne


hvid pil Netværk

Faciliteterede netværksgrupper samler personer til fortrolig sparring


hvid pil Erhvervspolitik

Vi realiserer erhvervspolitiske mærkesager af relevans for Nordjylland


hvid pil Elevate

Mød vores netværksgruppe for regionens yngre talenter og ildsjæle


hvid pil Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og læs de seneste debatindlæg


Member to member

Gode tilbud fra medlem til medlem - skal vi ha' dit med?

hvid pil Partner

Bliv partner - og læs mere om Erhverv Norddanmarks partnere


hvid pil Fonde og legater

Søg fonde og legater administereret af Erhverv Norddanmark


hvid pil Medlemskab

Sådan kommer du med, det får du ud af det og så lidt koster det


International

We aim to be the region’s most significant business organisation

hvid pil Kontakt

Mød vores medarbejdere og se kontaktinformation her


Håndtering af cookies og personoplysninger
For at få den til at fungere optimalt benytter vi cookies på denne hjemmeside. De anvendes primært til trafikmåling via Google Analytics, men også til at analysere brugen af hjemmesiden, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres lokalt på din computer for at kunne genkende den ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de giver ikke adgang til oplysninger, der bruges til at spore din identitet. En cookie kan ikke indeholde virus. Cookies kan have forskellige 'udløbsdatoer'. Visse cookies bliver slettet, når du lukker for din internetbrowser, mens andre bliver gemt i flere år.

Hvordan anvendes cookies?
På hjemmesiden optræder cookies med to hovedformål:

  1. Cookies til statistik og analyse
  2. Funktionelle cookies

Cookies til statistik og analyse
Cookies til analyseformål indsamler på overordnet niveau information om din vej gennem hjemmesiden. Disse informationer anvender vi ved optimering og forbedringer af indhold og funktion.

Funktionel cookies
Funktionelle cookies anvendes til registrering af oplysninger om dit besøg, som er relevant for funktionaliteten og brugen af hjemmesiden. Det kan for eksempel være til login-funktioner eller til midlertidig opbevaring af indtastede data i formularer eller andre webbestillingsforløb. Der kan sættes funktionelle cookies af tredjepart - for eksempel youtube.com, hvis der er indsat videoer på sider eller hvis facebook.com eller addthis.com anvendes til deling af artikler eller nyheder.

Sådan sletter du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage eller gemme cookies, kan du slette eller blokere dem. Vi har her samlet vejledninger til, hvordan cookies håndteres i de mest populære browsere:

Beskyttelse af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn om det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved indtastning på hjemmesiden.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer oplysningerne på computere med begrænset adgang, placeret i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedsforanstaltningerne bliver løbende kontrolleret for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.