hvid pil Arrangementer

Året igennem masser af arrangementer af særlig interesse for medlemmerne


hvid pil Netværk

Faciliteterede netværksgrupper samler personer til fortrolig sparring


hvid pil Erhvervspolitik

Vi realiserer erhvervspolitiske mærkesager af relevans for Nordjylland


hvid pil Elevate

Mød vores netværksgruppe for regionens yngre talenter og ildsjæle


hvid pil Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og læs de seneste debatindlæg


Member to member

Gode tilbud fra medlem til medlem - skal vi ha' dit med?

hvid pil Partner

Bliv partner - og læs mere om Erhverv Norddanmarks partnere


hvid pil Fonde og legater

Søg fonde og legater administereret af Erhverv Norddanmark


hvid pil Medlemskab

Sådan kommer du med, det får du ud af det og så lidt koster det


International

We aim to be the region’s most significant business organisation

hvid pil Kontakt

Mød vores medarbejdere og se kontaktinformation her


Seneste uddeling

Legatmodtagere 2019 2

Legatmodtagerne Jeppe Tylvad Christensen (repræsenteret af sin mor), Anders Noer Lundum, Kristina Bennetsen og Søren Lund flankeret af direktør Kurt Bennetsen og legatudvalgets formand Poul Søe Jeppesen.

Legat til fire modtagere
Erhverv Norddanmarks Fond har de senere år tydeligt mærket, at der ikke er samme afkast af formuen som tidligere år. Det betød, at der i 2018 ikke blev uddelt legater overhovedet - og i forbindelse med dette års generalforsamling kunne legatudvalgets formand Poul Søe Jeppesen kun uddele fire legater mod ofte det tre- eller firedobbelte. To af ansøgerne var hentet fra 2017-feltet, mens de to øvrige havde ansøgt i 2018.

Legaterne gik denne gang til:

  • Kristina Bennetsen, der på University College Nordjylland læser til serviceøkonom med speciale i sport og event. Hun har været i Miami for at få et indgående kendskab til mulige fremtidige jobfunktioner (ansøger 2017).
  • Jeppe Tylvad Christensen, der er i gang med en fireårig Bachelor i Business Management Administration. Hele studiet foregår på Mars Hill University i USA (ansøger 2017).

  • Søren Lund, der er på 5. semester af sin uddannelse i Economics & Business Administration på Aalborg Universitet. Han er fra september 2019 til juli 2020 optaget på IE Business i Madrid - og har valgt at tage sit nuværende semester i England, da en engelsksproget bachelor giver bredere kompetencer inden for strategi, økonomi, finans og marketing (ansøger 2018).
  • Anders Noer Lundum, der er cand. merc.-studerende og i gang med 8. semester med retningen International Business Economics på Aalborg Universitet. På 9. semester vil han til USA for at arbejde med nye forretningsmodeller inden for blandt andet videospil (ansøger 2018).