hvid pil Arrangementer

Året igennem masser af arrangementer af særlig interesse for medlemmerne


hvid pil Netværk

Faciliteterede netværksgrupper samler personer til fortrolig sparring


hvid pil Erhvervspolitik

Vi realiserer erhvervspolitiske mærkesager af relevans for Nordjylland


hvid pil Elevate

Mød vores netværksgruppe for regionens yngre talenter og ildsjæle


hvid pil Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og læs de seneste debatindlæg


Member to member

Gode tilbud fra medlem til medlem - skal vi ha' dit med?

hvid pil Partner

Bliv partner - og læs mere om Erhverv Norddanmarks partnere


hvid pil Medlemskab

Sådan kommer du med, det får du ud af det og så lidt koster det


International

We aim to be the region’s most significant business organisation

hvid pil Kontakt

Mød vores medarbejdere og se kontaktinformation her


Nordjysk erhvervskalender 

På denne side finder du en oversigt over erhvervsrelaterede arrangementer og begivenheder i Nordjylland. Der er ikke tale om Erhverv Norddanmarks egne aktiviteter, men arrangementer og begivenheder arrangeret af andre erhvervsorganisationer, virksomheder og andre med et erhvervsrelevant budskab.

Har du en aktivitet, du gerne vil have med på oversigten, er du meget velkommen til at sende en mail til info@erhvervnorddanmark.dk.

Aalborg Regatta 2024
21. august 2024

Aalborg Regatta 2024

21.-25. august 2024 bliver Aalborg Havnefront indtaget af den maritime festival Aalborg Regatta. Her kan du besøge de 15 deltagende skibe, høre fede koncerter og sætte tænderne i lækker streetfood.

Læs mere
Skærmbillede 2024 07 04 Kl. 10.25.06
22. august 2024

Nordjysk Madfestival

Er du klar til at opleve noget helt særligt og forkæle dine kunder eller medarbejdere med uforglemmelige madoplevelser? Nordjysk Madfestival byder på en række eksklusive eventpakker, der giver adgang til gastronomiske højdepunkter og VIP-behandling. Disse pakker er perfekte for virksomheder, der ønsker at netværke, imponere deres gæster, og nyde det bedste af, hvad Aalborgs madscene har at tilbyde. Ved at købe billetter eller pakker til disse madoplevelser, får du både en god oplevelse, samtidig med at du støtter udviklingen af den lokale gastronomi, kultur og erhvervsliv. Ønsker du at høre mere om disse VIP eventpakker - som også kan skræddersyes - så kontakt Sarah Kruse på sarah@sarahkruse.dk eller 22253516. Hvis du nævner, at du booker i samarbejde med Erhverv Norddanmark, medfølger der to ekstra billetter til Nordjysk Madfestival VIP åbningsreception.

Læs mere
Skærmbillede 2024 06 28 Kl. 17.07.20
28. august 2024

Wastemapping workshop: Få styr på jeres restmaterialer

Har I afskær eller restmaterialer i forbindelse med jeres produktion – eller kan I bruge andres? Kom med, når vi sammen med AAU Design Lab inviterer til wastemapping + wastedating. Her får I værktøjer til at kortlægge jeres spild og mulighed for at blive matchet med samarbejdspartnere.

Læs mere
379Da3a2a9fa5606efd22b248f779edeb7cf452c
28. august 2024

Nordjysk Karriere Bootcamp

Er I på udkig efter nye dygtige medarbejdere? Ønsker I at øge synligheden omkring jeres virksomhed, styrke jeres employer branding eller finde jeres næste medarbejder, så er Nordjysk Karriere Bootcamp en unik mulighed. Til Nordjysk Karriere Bootcamp på Professionshøjskolen UCN, Hobrovej 85 i Aalborg kan I møde dygtige nyuddannede eller kommende dimittender fra eksempelvis Aalborg Universitet eller Professionshøjskolen UCN. En bred vifte af dimittender deltager, herunder uddannede inden for hospitality, service- og oplevelsesbranchen, humaniora, IT, naturvidenskab, ingeniørvidenskab og mange flere. Kontakt Mai Mikkelsen på mmi@star.dk for at høre mere om jeres muligheder.

Læs mere
Skærmbillede 2024 06 28 Kl. 17.02.21
5. september 2024

Del viden og netværk på tværs af Skagerrak

Kom med, når vi inviterer nordjyske og norske virksomheder til Skagerrak Business Summit i Kristiansand. Her får du en unik mulighed for at skabe nye forretningsrelationer på tværs af Skagerrak, du får ny branchespecifik viden om byggeri og energi og hører om konkrete innovative løsninger og projekter. Gå heller ikke glip af faciliteret matchmaking og netværksmiddagen.

Læs mere
Skærmbillede 2024 07 03 Kl. 16.06.08
10. september 2024

Smart Energy Systems Conference 2024

Tilmeldingen til 10. udgave af Smart Energy Systems konferencen er nu åben! Endnu engang koordineret af AAU og Energy Cluster Denmark. Innovativ Smart Energy er er afgørende for omkostningseffektive 100 % vedvarende energisystemer. Konceptet omfatter fokus på energieffektivitet, slut-bruger besparelser og sektorintegration til at etablere fleksibilitet i energisystemet, høste synergier ved at bruge alle infrastrukturer, lavere energilagringsomkostninger samt udnytte varmekilder af lav værdi. Kom med på spændende ture og hør high-level talere.

Læs mere
Skærmbillede 2024 07 03 Kl. 16.11.16
30. september 2024

NET ZERO pathways

30. september inviterer AKKC og Green Hub Denmark for tredje gang til konferencen NET ZERO pathways, og dermed sætter vi igen fokus på mulighederne for at accelerere den grønne omstilling i virksomheder og organisationer. Årets konference modereres af journalist Karin Cruz Forsstrøm, og i år sætter vi fokus på nogle af de projekter, hvor man lige nu tester og demonstrerer nye og innovative løsninger indenfor f.eks. Power-to-X, CCUS og pyrolyse-teknologi.

Læs mere