hvid pil Arrangementer

Året igennem masser af arrangementer af særlig interesse for medlemmerne


hvid pil Netværk

Faciliteterede netværksgrupper samler personer til fortrolig sparring


hvid pil Erhvervspolitik

Vi realiserer erhvervspolitiske mærkesager af relevans for Nordjylland


hvid pil Elevate

Mød vores netværksgruppe for regionens yngre talenter og ildsjæle


hvid pil Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og læs de seneste debatindlæg


Member to member

Gode tilbud fra medlem til medlem - skal vi ha' dit med?

hvid pil Partner

Bliv partner - og læs mere om Erhverv Norddanmarks partnere


hvid pil Medlemskab

Sådan kommer du med, det får du ud af det og så lidt koster det


International

We aim to be the region’s most significant business organisation

hvid pil Kontakt

Mød vores medarbejdere og se kontaktinformation her


klok
Tid
mandag den 23. september kl. 14.00

Tilføj til kalender
Sted
Sted
Pris
Pris
Tilmelding
Tilmelding

For indbudte MF'ere og repræsentanter for erhvervslivet

Landspolitisk fokus på den nordjyske dagsorden

Erhverv Norddanmark har i en lang årrække gennemført arrangementet Nordjysk Åbningsdebat, hvor regionens folketingsmedlemmer møder erhvervslivet og vice versa.
 
Selvom vi undervejs har forsøgt at udvikle konceptet, så det er præget af en højere grad af dialog, må vi erkende, at publikumsinteressen de senere år har været vigende. Samtidig har flere af MF’erne givet udtryk for, at deres konkrete udbytte af arrangementet er for beskedent. Når vi sammenholder med de ganske betydelige ressourcer, vi investerer i arrangementet, er det nødvendigt, at der sker en tilpasning af traditionen. Og vi har besluttet, at dette skal effektueres allerede fra i år.
 
Vi holder fast ved, at mødet mellem MF’erne og erhvervslivet finde sted op til Folketingets åbning, så datoen er sat til mandag 23. september 2024.
 
Til gengæld ændrer arrangementet navn til ”Landspolitisk fokus på den nordjyske dagsorden”, for det er netop det, der for os er det centrale: Hvilke konkrete emner nordjysk erhvervsliv ønsker at bringe videre til MF’erne, så de kan komme i fokus på Christiansborg.
 
Vi har allerede indbudt alle nordjysk valgte folketingsmedlemmer – og vil dertil invitere en kreds af erhvervsrepræsentanter fra Nordjylland, så de i fællesskab kan drøfte ønsker, behov og muligheder. Hensigten er at samle en gruppe på 25-30 personer, men altså ikke det traditionelle publikum.
 
Den nye form vil give det enkelte folketingsmedlem et mere håndgribeligt udbytte af deltagelsen, ligesom der i langt højere grad end tidligere vil være tale om direkte og målrettet dialog.
 
Vi glæder os over, at der allerede er tilsagn fra Kristian Bøgsted (Danmarksdemokraterne), Simon Kollerup (Socialdemokratiet), Per Larsen (Konservative), Bjarne Laustsen (Socialdemokratiet), Flemming Møller Mortensen (Socialdemokratiet) og Torsten Schack Pedersen (Venstre) – og imødeser flere tilmeldinger over de kommende uger.
 
Når vi har et overblik over, hvilke politikere der deltager, indbyder vi de nordjyske erhvervsrepræsentanter, så vi kan få sat et stærkt hold til drøftelse af den nordjyske dagsorden.


Tilbage til arrangementsoversigt

Andre
arrangementer

IMG 5074
10 oktober 2024 - kl. 08.30

Udviklingen på logistikmarkedet hos Port of Aalborg

Port of Aalborg fortæller om den rivende udvikling på logistikmarkedet.

Læs mere
Port Of Aalborg (1)
29 august 2024 - kl. 13:30

Senior - Port of Aalborg og BistroNord

Seniorgruppen besøger Port of Aalborg, der er Danmarks førende indlandshavn, og BistroNord, der er en af de mange virksomheder på havnen.

Læs mere
Skærmbillede 2024 07 05 Kl. 10.32.24
23 september 2024 - kl. 14.00

Landspolitisk fokus på den nordjyske dagsorden

Vi har i en lang årrække arrangeret Nordjysk Åbningsdebat, hvor regionens MF'ere og erhvervslivet mødes. Vi må erkende, at publikumsinteressen er vigende og at flere af MF’erne synes, at deres konkrete udbytte er for beskedent. Derfor er der brug for tilpasning af traditionen og dette effektueres allerede fra i år.

Læs mere