hvid pil Arrangementer

Året igennem masser af arrangementer af særlig interesse for medlemmerne


hvid pil Netværk

Faciliteterede netværksgrupper samler personer til fortrolig sparring


hvid pil Erhvervspolitik

Vi realiserer erhvervspolitiske mærkesager af relevans for Nordjylland


hvid pil Elevate

Mød vores netværksgruppe for regionens yngre talenter og ildsjæle


hvid pil Nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og læs de seneste debatindlæg


Member to member

Gode tilbud fra medlem til medlem - skal vi ha' dit med?

hvid pil Partner

Bliv partner - og læs mere om Erhverv Norddanmarks partnere


hvid pil Medlemskab

Sådan kommer du med, det får du ud af det og så lidt koster det


International

We aim to be the region’s most significant business organisation

hvid pil Kontakt

Mød vores medarbejdere og se kontaktinformation her


klok
Tid
torsdag den 03. oktober kl. 08.30

Tilføj til kalender
Sted
Sted

Patrade
Østre Havnepromonade 26, 2. (E-huset)
9000 Aalborg


Pris
Pris
For medlemmer: -19 kr. ekskl. moms
Tilmelding
Tilmelding

Brug skemaet herunder

Tilmelding
Pris i alt:

Online brand protection – beskyt virksomhedens brand(s)

Skal jeres produkter være på en falsk hjemmeside? Nej tak! Hør advokat Nick Lissner fra Patrade fortælle om de digitale løsninger, der kan fjerne falske hjemmesider og kopivarer på for eksempel Amazon, Alibaba og lignende platforme.

Hvordan beskytter man sine rettigheder på nettet? Der er dagligt en jungle af krænkelser på nettet, som det kan være rigtig svært at få bugt med. Falske webshops og SoMe-konti, kopivarer på både SoMe, svindelplatforme og legitime webshops, brand- og produktefterligninger, uberettiget brug af billeder og så videre.

Hvad er svindelwebshops?

Princippet bag falske webshops er, at de foregiver at sælge produkter fra kendte brands, som de reelt ikke er i besiddelse af. Webshoppen er en skal, der er designet med originale billeder og korrekte produktinformationer, der får siden til at fremstå professionel og lovlig - men typisk med priser langt under den vejledende udsalgspris. Når en køber bestiller en vare, sker der imidlertid det, at varen aldrig kommer frem eller at køberen modtager et helt andet produkt end det bestilte.

Måske har din virksomhed været offer for svindelwebshops drevet af ukendte, ofte udenlandske aktører, der foregiver at sælge virksomhedens produkter? Måske ved I det ikke. Patrade har specialiseret sig i at foretage omfattende søgninger, der afslører denne type online krænkelser, og ganske ofte overraskes virksomhederne over, hvor tit de selv er offer for svindel.

Online brand protection

Har man først opnået høj awareness med sit brand, kræver det vedligehold. Det er som regel også på det stadie, at konkurrenter og simple kopister lurer i kulissen, for de øjner en chance for at tjene penge på den efterspørgsel, du har skabt med dit brand.

Sørg for at tage ejerskab til dit brand, så du og ikke konkurrenterne får glæde af efterspørgslen og interessen for brandet ved selv at være til stede online - enten direkte eller ved forhandlere.

Advokat Nick Lissner har gennem mere end 10 år arbejdet med dette område hos Patrade og han vil fortælle, hvordan man som ejer af et brand kan gribe sagen an. Alt sammen med afsæt i en række konkrete eksempler og introduktion til Patrades it-platform og processer til systematisk overvågning, identifikation og fjernelse af online krænkelser. 

Der er begrænsede pladser. 


Tilbage til arrangementsoversigt

Andre
arrangementer

IMG 5074
10 oktober 2024 - kl. 08.30

Udviklingen på logistikmarkedet hos Port of Aalborg

Port of Aalborg fortæller om den rivende udvikling på logistikmarkedet.

Læs mere
Port Of Aalborg (1)
29 august 2024 - kl. 13:30

Senior - Port of Aalborg og BistroNord

Seniorgruppen besøger Port of Aalborg, der er Danmarks førende indlandshavn, og BistroNord, der er en af de mange virksomheder på havnen.

Læs mere
Skærmbillede 2024 07 05 Kl. 10.32.24
23 september 2024 - kl. 14.00

Landspolitisk fokus på den nordjyske dagsorden

Vi har i en lang årrække arrangeret Nordjysk Åbningsdebat, hvor regionens MF'ere og erhvervslivet mødes. Vi må erkende, at publikumsinteressen er vigende og at flere af MF’erne synes, at deres konkrete udbytte er for beskedent. Derfor er der brug for tilpasning af traditionen og dette effektueres allerede fra i år.

Læs mere